Vzglavnik Alta (ajdove luščine)

28,90 52,70 

Poslovite se od nočnega potenja in ne prilegajočega se vzglavnika z našim anatomsko prilegajočim se vzglavnikom Alta, ki je primeren za uporabo pri vseh ljudeh. Mikromasažno polnilo iz ajdovih luščin je:

  • izjemno zračno in prožno,
  • ohranja obliko čez noč.

Zaradi svojega mikromasažnega delovanja blagodejno vpliva na težave z:

  • nespečnostjo,
  • alergijami,
  • bolečinami,
  • potenjem,
  • smrčanjem.
  • Na zalogi
Velikost :
Počisti izbrane
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
 

Opis

Protibolečinsko delovanje

Anatomski in mikromasažni vzglavnik Alta z naravnim polnilom iz ajdovih luščin vam zaradi mikromasažnega učinka lahko pomaga pri odpravljanju težav z bolečinami, predvsem pri glavobolih in migrenah. Ajdove luščine so odličen prevodnik toplote in odvajalec vlage, zato vzglavnik še posebej priporočamo vsem, ki se med spanjem potite in spopadate z nespečnostjo. Ajda vsebuje rutin, ki deluje antimikrobno in virustatično ter je zato vzglavnik še posebej primeren za uporabo pri alergikih.

Kvalitetno in slovensko

Anatomski vzglavnik Alta z naravnim mikromasažnim polnilom iz ajdovih luščin je narejen v Sloveniji po receptu za idealno mešanico med zdravjem in udobjem. Polnilo je sestavljeno iz prečiščenih in sortiranih ajdovih luščin, ki so izjemno prožna in odlično prevajajo toploto ter pozitivno energijo. Tkanina, ki obdaja vzglavnik je narejena iz 100 % naravnega in nebeljenega bombaža.

Naravna regeneracija

Ajdov vzglavnik bo prijetno vplival na udobje vašega spanca, tako da bo vsak večer poskrbel za terapevtsko in protibolečinsko masažo, medtem ko spite. Prijetno in nežno bo masiral vaše telo in s tem poskrbel, da se boste v jutra zbudili regenerirani in brez bolečin. Zaradi priročne zadrge boste lahko količino polnila v ajdovem vzglavniku prilagodili vašemu načinu spanja, zato vam vzglavnik nikoli ne bo v napoto in ne bo motil vašega mirnega spanca. Zaradi svoje anatomske strukture polnila, se bo prilegal vsakemu načinu spanja in nudil optimalno oporo telesu.

Preprosti način čiščenja

Vzglavnik Alta ni pralen. Za pravilno vzdrževanje je pomembno vedeti, da lahko vzglavnik večkrat letno prezračite. Posebej pomembno je, da vzglavnik zamenjajte na vsake 3 leta. Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam izdelek vrnete najkasneje v roku 14 dni od nakupa.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Velikost

, ,

Barva

Tkanina

Polnilo

Razred

VZDRŽEVANJE

Vzglavnik ni pralen.

Za popolne rezultate in pravilno vzdrževanje vzglavnika priporočamo, da ga skupaj s polnilom večkrat (vsaj 2 do 3-krat letno) prezračite tako, da ga obesite na sušilno stojalo ali prezračite na soncu.

Iz higienskih vidikov priporočamo menjavo vzglavnika na 3 do 4 leta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.