Vzglavnik Sopia (sivka, ajdove luščine)

39,90 55,10 

S prijetnim vonjem po sivkinih cvetovih, do hitrejšega in mirnejšega spanja ter blagodejnega učinka na težave s stresom.

  • Zračno polnilo.
  • Alergikom in koži prijazen.
  • Je zaradi naravnega polnila iz sivkinih cvetov aromaterapevtski.
  • Vam lahko pomaga pri nespečnosti in nemirnem spancu.
  • Ajdove luščine vam nudijo učinek mikromasaže in pospešijo cirkulacijo.
  • Lahko pomaga pri težavah z bolečinami v glavi in ramenih.
  • Blagodejno vpliva na težave s potenjem in smrčanjem.
  • Je primeren za vse ljudi, ki si želite v svoj počitek vrniti košček narave in harmoničnega ravnovesja.
  • Možnost prilagajanja višine in trdote za prileganje vsem spalnim položajem.
  • Na zalogi
Velikost :
Počisti izbrane
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
 

Opis

Sivka in ajda

Mikromasažni vzglavnik Sopia z naravnim polnilom iz ajdovih luščin in sivke je primeren za uporabo pri vseh ljudeh. Še posebej pa ga priporočamo vsem, ki si želite pomagati pri težavah z glavoboli ali migrenami, saj luščine zaradi svojega mikromasažnega učinka blagodejno vplivajo na težave z bolečinami. Sivka je še posebej primerna za alergike in ljudi, ki se srečujete z nespečnostjo ali nervozo. Primeren je za vse spalne položaje in vse letne čase, saj je zaradi svoje strukture izjemno zračen in vam nudi popolno varnost in podporo med spanjem.

Sivka iz primorske

Vzglavnik je izdelan v Sloveniji iz naravnih in kakovostnih materialov najvišjega nivoja po receptu za popolno mešanico med zdravjem in naravo. Tkanina, ki ga obdaja, je narejena iz 100 % naravnega in nebeljenega bombaža, ki je koži prijazen. Polnilo je sestavljeno iz termično prečiščenih in sortiranih ajdovih luščin z dodatkom slovenskih sivkinih cvetov iz primorske.

Prijetna aromaterapija

Mikromasažni vzglavnik Sopia z naravnim polnilom iz ajdovih luščin in sivke bo poskrbel, da bo vsaka vaša noč kot v objemu narave. Zaradi dodatka naravne arome sivke deluje kot aromaterapija, ki bo vaše telo med prijetno pomirila in tako pomagala do hitrejšega in blagodejnega spanca. Polnilo iz ajdovih luščin bo s svojim mikromasažnim učinkom pomagalo izboljšati vaše zdravje in uravnoteženost počitka, saj blagodejno vpliva na težave z bolečinami, potenjem, smrčanjem in je alergikom prijazen.

Enostavno do čistega

Vzglavnik ni pralen. Za popolne rezultate priporočamo, da ga večkrat na leto pretresete ter vzglavnik zamenjate na vsake 3 leta. Če se vam zdi, da vzglavnik več ne oddaja vonja po sivki, ga rahlo pretresite. V primeru nezadovoljstva nam lahko v skladu z garancijo lahko izdelek vrnete v roku 14 dni od nakupa.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Velikost

,

Barva

Tkanina

Polnilo

,

Razred

VZDRŽEVANJE

Vzglavnik Sopia ni pralen.

Za popolne rezultate in pravilno vzdrževanje priporočamo, da ga vsaj 2 do 3-krat na leto prezračite na soncu, ali tako da ga obesite na sušilno stojalo. Tako bo vzglavnik ohranil svojo zračnost, svežino in pozitivne lastnosti.

Iz higienskih vidikov priporočamo menjavo vzglavnika na 3 do 4 leta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.