Vračila

Elektronsko vračilo

  Obveščam vas, da odstopam od pogodbe za naslednje izdelke:

  Datum računa

  Številka računa

  Ime in priimek kupca:

  Vaš email naslov:

  Naslov kupca:

  Številka naročila:

  Vračilo kupnine vrnite na TRR:

  Postopek vračila

  Uporabnik, ki je potrošnik (tj. fizična oseba, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti), lahko v 14 dneh od prevzema blaga odstopi od pogodbe (od potrjenega naročila). Slednje mora pisno sporočiti in dodati dokument »OBRAZEC ZA VRAČILO V 14 DNEH« na naslov:

  Lustija d.o.o.
  Oddelek za reklamacije
  Naslov: Zagrebška cesta 20, 2000 Maribor

  Ob odstopu od pogodbe v roku 14 dni, potrošniku ni potrebno navesti razloga za odstop od pogodbe.

  Stranka mora najkasneje v 14-ih dneh po sporočilu o odstopu od pogodbe (od potrjenega naročila) blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriva stranka, vrniti na naslov:

  Lustija d.o.o.
  Oddelek za reklamacije
  Naslov: Zagrebška cesta 20, 2000 Maribor

  Stranka krije stroške vračila, če je odstopila od pogodbe ko je bila pošiljka že poslana, je zavračala potrjeno pošiljko ali želela izdelek vrniti. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

  Če gre za blago, ki ga ni mogoče vrniti preko pošte je strošek vračila 10 €.

  Potrošnik ne more odstopiti od pogodbe, katere predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih stranke in je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam (npr. ob naročilu izdelka izvenstandardnih dimenzij), ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe.

  Ponudnik mora stranki izročiti blago v skladu s pogodbo in odgovarja za stvarne napake svoje izpolnitve v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Stranka lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti ponudnika v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita, a najkasneje v roku dveh let odkar je bilo blago izročeno.

  Svoj zahtevek za reklamacijo izdelka lahko oddate tudi preko spodnjega obrazca, ki ga izpolnite in se bo avtomatsko poslal v našo obdelavo.

  Pomembno:

  Vrnjen izdelek mora biti nerabljen, nepoškodovan, netestiran in v nespremenjeni količini. Prav tako mora biti izdelek vrnjen v originalni embalaži z vsemi priročniki in garancijo. Pri vračilu naj bo priložena tudi kopija računa in številka vašega TRR. Za vračilo kupnine, gotovine ne izplačujemo. Po pregledu izdelka vam bomo v najkrajšem možnem času kupnino vrnili, najkasneje pa v roku 30 dni. V kolikor bi želeli vrniti izdelek plačan s plačilno oz. kreditno kartico, plačanih provizij ne vračamo. Vrne se le osnovni znesek.
  Možnost vračila izdelka ni namenjeno temu, da bi kupec izdelek testiral 14 dni nato pa ga vrnil, je samo garancija, ker si izdelka niste mogli fizično ogledati pred nakupom, da če vam ne ustreza ga lahko vrnete. Kar pomeni, da pazljivo odprete embalažo, si izdelek podrobno ogledate in ga v kolikor vam ne ustreza previdno zapakirate in vrnete nazaj na naš naslov.