Vsaka noč v objemu narave 

Zgodbo znamke Pure Pannonia gradimo z ročnimi izdelki, ki so narejeni z ljubeznijo do naravnih materialov, kakovostnega udobja in harmoničnega spanca.

Naša zgodba se prične z vstopom v svet dobrega počutja

Znamka Pure Pannonia gradimo mlada ekipa, ki v želji po rasti neprestano raziskujemo in razvijamo produkte, da vam lahko pomagamo na poti do kakovostnega in zdravega počitka. Ker si želimo, da naše izdelke tudi v živo začutite in se o kakovosti prepričate kar sami, smo v starem mestnem jedru Maribora odprli svoj prvi salon dobrega počutja in vrhunskega spanca.

Ponudbo smo sestavili po receptu za harmonično mešanico med nežnim udobjem, optimalno podporo in visokokakovostnimi naravnimi materiali, da bo vsaka vaša noč kot potovanje na oblaku mehkobe v svet vrhunskega spanja. Ker si enostavno želimo samo najboljše in naravno za vas in vaš počitek, so vsi produkti izdelani iz najboljših materialov, ki so na voljo in nam jih mati narava ponuja.

Harmonija in ravnovesje vašega spanca sta naša strast!

Naša zgodba je oblikovana v ideji, da vam ponudimo spalni program, ki je dober za vas in do vas. Zavzemamo se za izboljšanje vašega spanca in s tem za izboljšanje vašega počutja in življenja. Navsezadnje si zaslužite počutiti spočiti, regenerirani, vitalni, harmonični in napolnjeni z energijo, ko se prebudite v nova jutra.

Naši produkti so strasten ljubimec vašemu počitku!

Glede na to, da naj bi povprečno prespali tretjino svojega življenja, zakaj ne bi spali objeti s kvalitetnimi in udobnimi materiali? Največjega pomena nam je, da živimo zdravo in naravno, zato so naši produkti oblikovani tako, da vam nudijo tako fizično kot mentalno ravnovesje. Narejeni so s srcem do naravnih materialov, z minimalnim obdelovanjem in poseganjem, ker ljubimo preprosto in lepo. Razumemo in spoštujemo, da smo ljudje si različni, zato imamo v ponudbi več vrst produktov iz različnih materialov, oblik in polnil, s katerimi želimo rešiti določene težave in težave določenih ljudi.

Tisoč in ena noč s Pure Pannonio!

Od kod ime Pure Pannonia? »Pure« je angleška beseda, ki opisuje vse to, kar smo in se trudimo biti, namreč uporabljamo samo čiste materiale in sestavine, ki jih tudi čisto in lepo oblikujemo in obdelujemo. Panonija pa je rodovitna in zelena dežela v vzhodni Sloveniji, ki je znana predvsem po barvnih poljih, manjših kmetijah, odprtih planotah in svežem zraku.

Produkti znamke Pure Pannonia so oblikovani po specifičnih standardih, ki so oblikovani za vas. Vedno več produktov oblikujemo in proizvedemo sami, s tem omogočimo kontrolo nad izdelki in njihovim izgledom.

Naša polnila so v večini lokalno pridobljena in pridelana, navsezadnje nam je primarnega pomena, da vemo od kod sestavine prihajajo, kako rastejo in kako se z njimi rokuje. Kljub temu, da je Panonija rodovitna in bogata dežela, pa ni vedno vse, kar je dobro in kvalitetno moč dobiti na enem mestu, zato sta bombaž in kapok edina takšna materiala, ki nista lokalno pridobljena.
Naravna polnila so sestavljena iz ne-luščin in luščin, ki so v celoti naravne in uporabniku pomagajo odpravljati težave z alergijami, saj so zračne, prožne in delujejo kot mikromasaža na vaše telo med počitkom. Med luščine spadajo ajda, proso, pira, sivka in češnjeve koščice. Med ne-luščine pa spadajo bombaž, kapok, volna in gosje pero ter puh. Izbire je več, kot vam srce poželi, da lahko v miru položite glavo na blazino in spočijete telo ter um objeti v razkošju, ki ga mati narava nudi.

Globoko se zavedamo odgovornosti in vrednot dobrega spanja, počutja ter boljšega življenja!

— PURE PANNONIA

Ljubimo naravo in naravno!

Pure Pannonia imamo z naravo prav posebno navezo, katero s ponosom delimo z vami. S premišljenostjo in čutom do narave oblikujemo produkte, v pridelavo katerih čim manj posegamo, da so le-ti kar se da naravni ter preprosto učinkoviti in lepi. Uporabljamo lokalne materiale in v proizvodnji ne uporabljamo nepotrebnih kemikalij ter drugih sintetičnih sestavin ali škodljivih materialov.

POPOLNA HARMONIJA

Za vas izberemo samo najboljše med naravnim in koristnim, ki je popolna mešanica med tradicionalnim in sodobnim. Izbiramo tradicionalne materiale, znanje in prakse, da produkte oblikujemo in izdelamo moderno.

SALON SPANJA

Slovenska ulica 10
2000 Maribor
Slovenia

Delovni čas:
Med delovniki: 9-18h, Sobota: 9-13h

tel: 070 610 262
Email: trgovina@purepannonia.si