Vzglavnik Mix (pirine luščine, ajdove luščine)

28.90 52.70 

Zaspite v objemu narave in spočijte duha ter telo z vzglavnikom, ki se popolnoma zlije z obliko vaše glave, hkrati pa objame vaša ramena in jih nežno ter neboleče masira. Vzglavnik je primeren za uporabo pri vseh ljudeh in vseh spalnih položajih. Polnilo iz pirinih luščin vas pozimi greje. Ajdove luščine vas poleti hladijo. Zato je mešano mikromasažno naravno polnilo odlična kombinacija obojega. Je izjemno zračen in prožen ter primerna rešitev za uravnavanje temperature, kar blagodejno vpliva na težave s potenjem.

  • Alergikom prijazno.
  • Izjemno zračno polnilo.
  • Lahko pomaga pri težavah s potenjem.
  • Blagodejno vpliva na težave z bolečinami.
  • Možnost prilagajanja višine in trdote, zato je primeren za vse spalne položaje.
  • Na zalogi
Velikost :
+ -4 več
Počisti izbrane
Šifra: Najprej zgoraj izberite dimenzijo Kategoriji: ,
 

Opis

Z ajdo in piro do boljšega spanca

Mikromasažni naravni vzglavnik z naravnim polnilom, ki vsebuje ajdove in pirine luščine, se vam anatomsko prilega. Luščine iz ajde in pire pripomorejo k izboljšanju vašega spanca, saj vam nudijo mikromasažo, ki zaradi svojega naravnega in mikromasažnega delovanja blagodejno vpliva na težave z nespečnostjo in na težave z bolečinami, predvsem v vratnem delu. Ajda vsebuje kremenčevo kislino, ki deluje na telo podobno kot zelena glina, ta pa ugodno vpliva na vaše počutje in nego kože. Zaradi vsebnosti rutina pa je vzglavnik varen in priporočljiv za uporabo tudi pri ljudeh z alergijami.

Kvalitetno in narejeno v Sloveniji

Izdelan je po receptu za popolno mešanico med udobjem in naravo. Vzglavnik je namreč narejen iz 100 % naravnega in nebeljenega bombaža. Vsebuje tudi naravno polnilo iz prečiščenih in sortiranih ajdovih (50 %) in pirinih luščin (50 %). Mikromasažni naravni vzglavnik (ajdove in pirine luščine) je izdelan v Sloveniji iz naravnih in kakovostnih materialov najvišjega nivoja.

Učinek mikromasaže

Z našimi naravnimi izdelki lahko pripeljete zdrav in uravnovešen spanec nazaj v svojo spalnico. Naravni vzglavnik, ki vsebuje ajdove in pirine luščine, vam bo med počitkom nudil mikromasažni učinek ter tako pospešil cirkulacijo v telesu. To pomeni, da vas bo nežno in prijetno masiral ter blagodejno vplival na vaše težave z bolečinami. Zaradi svojega mešanega polnila se bo anatomsko prilegal vsem vaših spalnim položajem in bo čez noč obdržal obliko ter nudil odlično oporo vašemu telesu.

Enostavno do čistega

Vzdrževanje vzglavnika je preprosto, saj ga skupaj s polnilom večkrat letno prezračite tako, da ga obesite na sušilno stojalo ali prezračite polnilo na soncu. Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam izdelek vrnete v 14 dneh od nakupa.

Dodatne informacije

Teža Najprej zgoraj izberite dimenzijo
Velikost

, ,

Barva

Tkanina

Polnilo

,

Razred

VZDRŽEVANJE

Vzglavnik ni pralen.

Za popolne rezultate in pravilno vzdrževanje vzglavnika priporočamo, da ga skupaj s polnilom večkrat (vsaj 2 do 3-krat letno) prezračite tako, da ga obesite na sušilno stojalo ali prezračite na soncu.

Iz higienskih vidikov priporočamo menjavo vzglavnika na 3 do 4 leta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.