Otroški vzglavnik ( prosene luščine)

39.90 49.90 

Otroški vzglavnik je polnjen z naravnim polnilom iz prosenih luščin, ki so izredno lahko, nežno, prožno in zračno polnilo, zato vzglavnik blagodejno vpliva na težave s potenjem v glavo.

 

Zaradi svojega naravnega in ergonomskega delovanja:

 • Je alergikom prijazen.
 • Izjemno zračno in prožno polnilo.
 • Pomaga pri težavah s potenjem.
 • Mikromasaža glave, vratu in ramen, ki pospeši cirkulacijo.
 • Vam nudi idealno oporo med spanjem.
 • Možnost prilagajanja višine in trdote, zato je primeren za vse spalne položaje.
 • Za vse, ki si želite 100 % naraven izdelek.
 • Na zalogi
Velikost : 40 x 60 cm
Razred :

Počisti izbrane
Šifra: Najprej zgoraj izberite dimenzijo Kategorije: , ,
 

Opis

Lahkotno in prožno polnilo

Otroški vzglavnik je polnjen z naravnim polnilom iz prosenih luščin, ki so izredno lahko, nežno, prožno in zračno polnilo, zato vzglavnik blagodejno vpliva na težave s potenjem v glavo. Ker je proso hipoalergeno, je vzglavnik alergikom prijazen. Primeren je za vse, ki so prvič uporabniki vzglavnikov iz luščin, saj so prosene luščine nežnejše od ostalih vrst luščin.

Slovensko imamo radi

Naravni mikromasažni otroški vzglavnik  vsebuje prosene luščine, ki so strogo prečiščene in sortirane. Tkanina je iz 100 % naravnega in nebeljenega bombaža z všito zadrgo. Narejen je v Sloveniji iz naravnih materialov najboljše kvalitete.

Nudi idealno podporo

Otroški vzglavnik mora biti dovolj mehak, da je udoben, vendar ne preveč mehak, da se glava ne ugreza preveč. Poleg tega mora biti izdelan iz naravnega materiala, ki diha in ni alergen. Ker je proso hipoalergeno, je vzglavnik alergikom prijazen. Primeren je za vse, ki so prvič uporabniki vzglavnikov iz luščin, saj so prosene luščine nežnejše od ostalih vrst luščin.

Čisto in enostavno

Vzglavnik ni pralen, zato ga pravilno vzdržujete tako, da ga večkrat letno prezračite in vzglavnik zamenjajte na vsake 3 leta. Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam izdelek vrnete v roku 14 dni od nakupa.

Dodatne informacije

Teža Najprej zgoraj izberite dimenzijo
Velikost

,

Barva

Tkanina

Polnilo

Razred

VZDRŽEVANJE

Vzglavnik ni pralen.

Za popolne rezultate in pravilno vzdrževanje vzglavnika priporočamo, da ga skupaj s polnilom večkrat (vsaj 2 do 3-krat letno) prezračite tako, da ga obesite na sušilno stojalo ali prezračite na soncu.

Iz higienskih vidikov priporočamo menjavo vzglavnika na 3 do 4 leta.

1 mnenje za Otroški vzglavnik ( prosene luščine)

 1. Martina Emeršič

  Otrok ima zelo umirjen spanec in ne poti se več, prej se je zbujal z mokrimi lasmi in vzglavnik je bil tudi kar moker. Opažam, da je ta vzglavnik res odlična izbira, saj vidim kako ga obožuje ter njegovo počutje je mnogo boljše. Hvala za ta odličen naravni vzglavnik.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.