Vzglavnik Savi (pirine luščine)

28.90 52.70 

Vzglavnik iz pirinih luščin bo poskrbel, da boste vsak večer odpotovali v svet vrhunskega spanja. Zaradi anatomskega prileganja in učinka mikromasaže se bo popolnoma zlil z obliko vaše glave in nežno objel vaša ramena ter pomagal pri odpravljanju bolečin v vratu in ramenih. Njegova posebnost je:

  • V izjemni zračnosti,
  • prožnosti in
  • dobrem uravnavanju toplote, tako da vas bo poleti hladil in pozimi grel.
  • Na zalogi
Velikost :
+ -4 več
Počisti izbrane
Šifra: Najprej zgoraj izberite dimenzijo Kategoriji: ,
 

Opis

Pira deluje protibolečinsko

Mikromasažni vzglavnik Savi za naravno polnilo vsebuje pirine luščine, ki lahko pomagajo pri odpravljanju težav z glavoboli, migrenami ali nespečnostjo. Zaradi vrste polnila vzglavnik poveča obtok krvi v podkožju in vas med počitkom prijetno masira. Posebna lastnost pire je, da vsebuje kremenčevo kislino, ki skrbi za nego kože tudi med počitkom. Primeren je za vse ljudi, še posebej pa ga priporočamo vsem, ki si želite zračen in prožen vzglavnik. Lahko mu prilagajate višino tako, da odstranite ali dodate polnilo, zato je varen za uporabo pri vseh spalnih položajih.

Slovenski izdelek

Polnilo vzglavnika iz prečiščenih in sortiranih pirinih luščin obdaja tkanina, ki je narejena iz 100 % naravnega in nebeljenega bombaža. Vzglavnik je izdelan v Sloveniji iz naravnih in kakovostnih materialov najvišjega nivoja po receptu za popolno mešanico med udobjem in naravo.

Več ravnovesja in harmonije

Mikromasažni vzglavnik Savi ima naravno polnilo (pirine luščine), zaradi katerega bo v vaš spanec pripeljal več ravnovesja ter harmonije, da se boste v jutra prebujali spočiti in prenovljeni. Med počitkom boste deležni mikromasaže glave in vratu. Zaradi anatomskega prileganja bo ohranil svojo obliko in vam nudil optimalno podporo v vratu in glavi. Ker ne zadržuje vlage, vam bo zagotavljal idealno toploto in vas ob tem tudi prijetno grel.

Enostavno in čisto

Vzdrževanje je povsem enostavno, saj lahko zaradi bombažne prevleke vzglavnik ločeno od polnila redno perete v pralnem stroju. Za popolne rezultate priporočamo, da vzglavnik skupaj s polnilom večkrat na leto pretresete in prezračite ter polnilo menjate na vsake 3 leta. V primeru nezadovoljstva nam lahko v skladu z garancijo izdelek vrnete v roku 14 dni.

Dodatne informacije

Teža Najprej zgoraj izberite dimenzijo
Velikost

, ,

Barva

Tkanina

Polnilo

Razred

VZDRŽEVANJE

Vzglavnik Savi je narejen tako, da ni pralen.

Za popolne rezultate in pravilno vzdrževanje priporočamo, da ga vsaj 2 do 3-krat na leto prezračite na soncu, ali tako da ga obesite na sušilno stojalo. Tako bo vzglavnik ohranil svojo zračnost, svežino in pozitivne lastnosti.

Iz higienskih vidikov priporočamo menjavo vzglavnika na 3 do 4 leta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.