Vzglavnik Lugi High (puh, perje)

124.00 

Vzglavnik Lugi s polnilom iz prestižnega gosjega puha (70 %) in perja (30 %), ki dajeta vašemu spancu mehko ugodje in nebeško spanje.

  • Prestižen in mehki vzglavnik.
  • Nudi vam optimalno oporo v vratnem predelu.
  • Lahkoten, nežen in zračen vzglavnik.
  • Izredno kompakten.
  • Dober izolator.
  • Termoregulator.
  • Ne vsebuje kemikalij, sintetike ali drugih strupenih snovi.
  • Odlično odvaja odvečno vlago.
  • Vzglavnik je pralen.
  • Na zalogi
Šifra: LUGI50X80-1 Kategoriji: ,
 

Opis

Puh in perje

Vzglavnik Lugi High s polnilom iz gosjega puha in perja je odličen izolator in termoregulator, saj nase veže vlago in pomaga ohranjati vaše telo suho. Vsebuje zračno in mehko polnilo, ki vas prijetno greje in vam daje občutek mehkobe med počitkom. Zagotavlja vam podporo in stabilnost, zato je varen za uporabo pri vseh spalnih položajih. Vzglavnik vsebuje naravno polnilo brez kemikalij, sintetike in drugih strupenih snovi.

Slovenska kakovost

Izberite vzglavnik, ki je narejen po receptu za popolno mešanico med udobnim in naravnim. Polnilo je sestavljeno v 70 % iz gosjega puha in v 30 % iz gosjega perja. Prevleka je iz 100 % bombaža Inlet.

Nebeško in puhasto mehak

Vzglavnik Lugi High je zaradi vrste naravnega polnila iz puha in perja nebeško in puhasto mehak, lahkoten in nežen, hkrati kompakten in še vedno naravno prožen. Med spanjem vam bo nudil prefinjeno udobje. V ujemanju kombinacij puha in perja vam bo zagotavljal ustrezno podporo, stabilnost in popolno prileganje. Tako boste lahko vsak večer na oblaku odpotovali v svet čarobnih sanj.

Čisto je lahko preprosto

Vzglavnik Lugi High s polnilom iz puha in perja je pralen na 40 ⁰C in na nižjih obratih. Vsak dan ga prezračite in nežno pretresite. Po pranju je ključnega pomena, da vzglavnik popolnoma posušite v najkrajšem možnem času (v 2-3 urah) ter ga zamenjate na vsake 3 do 4 leta. V primeru nezadovoljstva nam lahko izdelek vrnete v roku 14 dni od nakupa.

Dodatne informacije

Teža 890 g
Barva

Tkanina

Polnilo

Razred

Velikost

VZDRŽEVANJE

Gosji puh in perje, sta pred uporabo skrbno očiščena.

Vzglavnik je pralen. Ko se umaže ali ga želite osvežiti, ga preprosto operete v pralnem stroju na 40 ⁰C in na nižjih obratih. Po pranju je ključnega pomena, da vzglavnik popolnoma posušite v najkrajšem možnem času (v 2-3 urah).

Organska bombažna tkanina se lahko po pranju rahlo naguba zaradi prefinjenosti, zato priporočamo, da tkanino previdno in brez pritiska prelikate le s paro.

Priporočamo, da vzglavnik vsak dan prezračite in nežno pretresete. S tem omogočite, da iz izdelka izhlapi telesna vlaga, pomagate ohranjati njegovo zračnost, svežino, mehkobo in toplotne karakteristike ter preprečujete vdor pršic. Prav tako mu tako povrnete njegovo bogato obliko in funkcionalnost.

Iz higienskega vidika je priporočeno, da vzglavnik menjate na vsake 3 – 4 leta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.