Vzglavnik Aeli (puh, perje)

169.00 

Predstavljajte si, da bi vsak vaš počitek bil deležen prefinjeno mehkega udobja. Sedaj je to mogoče z vzglavnikom Aeli:

  • puh 90 %,
  • perje 10%.

Vzglavnik je idealen za vse ljudi, še posebej pa ga priporočamo vsem, ki bi radi vsak večer odpotovali v svet nebeških sanj. Odlično se mu poda odeja Aeli Allyear.

  • Specifična 3 komorna sestava, ki daje dodatno oporo vratnemu delu.
  • Blagodejno vpliva na težave z bolečinami v vratu in ramenih.
  • Se popolnoma prilega vsem spalnim položajem.
  • Zračen vzglavnik, ki blagodejno vpliva na težave s potenjem.
  • Naravni termoregulator in izolator, zato dobro odvaja odvečno vlago.
  • Ne vsebuje kemikalij, sintetike ali drugih strupenih snovi.
  • Je koži prijazen.
  • Na zalogi
Kategoriji: ,
 

Opis

Izboljšajte počutje

Vzglavnik Aeli iz gosjega puha in perja ima všito podporno jedro za dodatno zagotavljanje ustrezne podpore v vratnem predelu. To ga naredi primernega za spanje pri vsem spalnih položajih. Je izredno dober termoregulator, zato pomaga pri odvajanju odvečne telesne vlage. Puh in perje sta izredno zračno in mehko polnilo, ki vas prijetno greje in nudi odlično podporo vaši glavi in vratu.

Naravna kakovost

Vzglavnik je narejen v Sloveniji iz naravnih materialov najvišje kakovosti. Polnilo je sestavljeno iz prestižnega gosjega puha (90 %) in perja (10 %). Obdaja ga tkanina, ki je iz 100 % bombaža.

Oblak mehkobe

Vzglavnik Aeli s polnilom iz gosjega puha in perja je izjemno lahkoten in zračen. Kombinacija puha in perja zagotavlja vzglavniku kompaktnost in naravno prožnost. Ker je naravni termoregulator in izolator, odlično odvaja odvečno vlago in blagodejno vpliva na težave s potenjem. Vzglavnik vam bo nudil ustrezno podporo in se vam bo med počitkom popolnoma prilagodil, da boste zaspali kot na oblaku mehkobe.

Prezračite in pretresite

Vzglavnik je pralen v pralnem stroju. Priporočamo, da ga vsak dan prezračite in nežno pretresite. Po pranju vzglavnik popolnoma posušite v najkrajšem možnem času (v 2-3 urah). Vzglavnik ima 3 do 4 leta življenjske dobe. V primeru nezadovoljstva, nam lahko v skladu z garancijo izdelek vrnete v roku 14 dni od nakupa.

Dodatne informacije

Teža 1080 g
Barva

Tkanina

Polnilo

Razred

Velikost

VZDRŽEVANJE

Prestižni gosji puh in perje, sta pred uporabo izredno in skrbno očiščena.

Vzglavnik je pralen. Ko se umaže ali ga želite osvežiti, ga preprosto operete v pralnem stroju na 40 ⁰C ali  na nižjih obratih. Po pranju je ključnega pomena, da vzglavnik popolnoma posušite v najkrajšem možnem času (v 2-3 urah).

Organska bombažna tkanina se lahko po pranju rahlo naguba zaradi prefinjenosti tkanine, zato priporočamo, da tkanino previdno in brez pritiska prelikate le s paro.

Vzglavnik vsak dan prezračite in nežno pretresite. S tem omogočite, da iz izdelka izhlapi telesna vlaga, ohranjate njegovo zračnost, svežino, mehkobo in toplotne karakteristike ter preprečujete vdor pršic.

Vzglavnik ima 3 – 4 leta življenjske dobe.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.