AKCIJA 10%
 

Odeja Aeli Allyear (puh, perje)

412.89 563.82 

Če prisegate na naravno polnilo iz puha in perja, potem je odeja Aeli Allyear prava za vas. Blago je skrbno izbrano in premišljeno zašito. Odeja je:

 • lahkotna,
 • nežna,
 • zračna,
 • termoregulator,
 • izolator,
 • naravno polnilo,
 • odlično odvaja odvečno vlago,
 • zelo prijetna za spanje,
 • polnilo ne vsebuje kemikalij, sintetike ali drugih strupenih snovi,
 • polnjena je z 90 % puha, kar ji daje neverjetno nežen občutek mehkobe, ki vas popelje v čarobno spanje.
 • Na zalogi
Velikost :
+ -5 več
Počisti izbrane
Šifra: Najprej zgoraj izberite dimenzijo Kategoriji: ,
 

Opis

Ne bo vas več zeblo

Celoletna odeja z naravnim polnilo iz gosjega puha in perja je primerna za vse, ki spite v hladnejših prostorih, vas rado zebe ali vas pestijo revme. Polnjena je z 90% puha, kar je maksimalen odstotek čistosti puha v odeji. Zaradi velike količine puha vam bo pomagala nuditi optimalno toplotno izolacijo tako, da bo vaše telo vzdrževalo naravno telesno temperaturo vso noč.

Kar 90 % puha

Odeja je iz naravnih materialov visoke kakovosti. Polnilo je sestavljeno v 90 % iz prestižnega gosjega puha in v 10 % iz gosjega perja. Polnilo obdaja tkanina, ki je narejena iz 100 % organskega bombaža.

Nebeško mehka odeja

Odeja je zaradi vrste polnila nebeško puhasta in mehka. Najčistejši puh vam zagotavlja odlično toploto in mehkobo. Je premišljeno zašita, saj zaradi posebne oblike vzorca polnilo v odeji vedno pravilno porazdeljeno in iz nje ne uhaja.

Preprosto do čiste odeje

Celoletna odeja z naravnim polnilom iz gosjega puha in perja se lahko vsak dan prezrači in nežno pretrese. Odeja je pralna, zato jo lahko operete v pralnem stroju. Iz higijenskega vidika priporočamo menjavo odeje na 3 do 4 leta. V primeru nezadovoljstva nam lahko izdelek vrnete v roku 14 dni od nakupa.

Dodatne informacije

Teža Najprej zgoraj izberite dimenzijo
Velikost

,

Barva

Tkanina

Polnilo

Razred

VZDRŽEVANJE

Gosji puh in perje sta pred uporabo skrbno očiščena.

Odeja je pralna. Ko se umaže ali jo želite osvežiti, jo preprosto operete v pralnem stroju na 40°C in na nižjih obratih. Po pranju je ključnega pomena, da odejo popolnoma posušite v najkrajšem možnem času (v 2-3 urah).

Organic bombažna tkanina se lahko po pranju rahlo naguba zaradi prefinjenosti, zato priporočamo, da tkanino previdno in brez pritiska prelikate le s paro.

Higieno odeje vzdržujete tako, da jo vsak dan prezračite in nežno pretresite, s tem omogočite, da iz odeje izhlapi telesna vlaga, ohranjate njeno zračnost, svežino, mehkobo in toplotne karakteristike ter preprečujete vdor pršic.

Iz higienskega vidika priporočamo menjavo odeje na  vsake 3-4 leta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.