Vzglavnik Viva Organic (puh, perje)

111.90 

Vzglavnik Viva Organic je naravni vzglavnik izdelan po modelu prestižne elegance, da boste vsak večer zaspali kot na mehkem oblaku prefinjenega udobja. Primeren za uporabo je pri vseh ljudeh.

  • Lahkoten, nežen, mehak in zračen vzglavnik.
  • Izredno kompakten.
  • Dober izolator.
  • Termoregulator.
  • Polnilo ne vsebuje kemikalij, sintetike ali drugih strupenih snovi.
  • Odličen pri podpori v vratnem predelu.
  • Odlično odvaja odvečno vlago.
  • Na zalogi
Šifra: VIVAG50X70 Kategoriji: ,
 

Opis

Izboljšajte počitek

Vzglavnik s polnilom iz gosjega puha in perja je primeren za vse ljudi, še posebej pa ga priporočamo vsem, ki radi spite na mehki blazini z dovolj opore v vratnem predelu. Zaradi vrste naravnega polnila je izredno zračen in posebne strukture, katera omogoča spanje na popolnoma naravnem vzglavniku in pomaga izboljšati vaš počitek. Vzglavnik odlično odvaja odvečno vlago, kar blagodejno vpliva na težave s potenjem.

Naravni materiali

Vzglavnik s polnilom iz gosjega puha in perja ima prevleko, ki je narejena iz 100 % organske bombažne tkanine. Polnilo je sestavljeno v 20 % iz prestižnega gosjega puha in v 80 % iz gosjega perja. Vzglavnik je narejen v Sloveniji iz naravnih materialov najvišje kakovosti.

Naravni prestiž

Zaspite v toplem in prijetnem udobju z vzglavnikom, ki nežno objame vaš vrat, ramena in glavo. Domišljena sestava jedra in prevleke vam bosta nudila idealno oporo med počitkom. Naravno polnilo ne vsebuje kemikalij, sintetike ali drugih strupenih snovi. Z nebeško puhastim vzglavnikom boste lahko vsak večer odpotovali v svet vrhunskega spanca.

Bolj čisto od čistega

Vzdrževanje vzglavnika je povsem preprosto. Prevleko se da ločiti od vložka, ki jo lahko nato operete ročno ali v pralnem stroju na nižjih obratih. Polnilo je priporočljivo redno zračiti. V primeru nezadovoljstva nam v skladu z garancijo lahko vrnete izdelek v roku 14 dni od nakupa.

Dodatne informacije

Teža 930 g
Barva

Tkanina

Razred

Velikost

Polnilo

VZDRŽEVANJE

Gosji puh in perje sta pred uporabo skrbno očiščena. Prevleka se loči od vložka. Vložek ni pralen.

Prešita prevleka in organskega bombaža je pralna na 30 °C in nižjih obratih. Tkanina se lahko po pranju rahlo naguba zaradi prefinjenosti, zato priporočamo, da jo previdno in brez pritiska prelikate le s paro. Naravna lastnost organskega bombaža je, da po pranju lahko postane nekoliko svetlejši.

Za popolne rezultate klasičnega vzglavnika Viva Organic priporočamo, da ga vsak dan prezračite in nežno pretresete. S tem omogočite, da iz izdelka izhlapi telesna vlaga, pomagate ohranjati njegovo zračnost, svežino, mehkobo in toplotne karakteristike ter preprečujete vdor pršic.

Iz higienskega vidika je priporočeno, da vzglavnik menjate na vsake 3 – 4 leta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.