Anatomski vzglavnik Dioces 2v1 (bombaž, prosene luščine)

99,80 108,90 

POMAGA PRI BOLEČINAH IN ODPRAVLJA SMRČANJE V 89%

Popolna harmonija med udobjem in ustrezno podporo je sedaj mogoča, saj je namen ergonomsko in anatomsko oblikovanega vzglavnika, da:

 • zagotavlja pravilno podporo,
 • dva vzglavnika v enem,
 • možnost prilagajanja višine in trdote,
 • terapevtsko ustreza vsakemu uporabniku,
 • je primeren za vse generacije in vse ljudi,
 • lahko pomaga pri težavah s smrčanjem,
 • je alergikom prijazen,
 • je izjemno zračen in deluje proti potenju,
 • prosene luščine so nežnejše polnilo glede na druge luščine,
 • primeren, če se prvič srečujete z vzglavniki iz luščin,
 • vas med počitkom masira ter je
 • za vse, ki se spopadate z bolečinami v vratno-ramenskem delu hrbtenice.
 • Na zalogi
Velikost :
Počisti izbrane
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
 

Opis

Dva vzglavnika v enem

POSLOVITE SE OD SMRČANJA

Edinstven in 100 % naraven anatomsko ergonomski vzglavnik z dvostranskim polnilom – bombaž in prosene luščine. Omogoča prilagajanje vsakemu spalnemu položaju, saj lahko polnilo dodate ali odvzamete. Prosene luščine zaradi učinka mikromasaže in optimalnega PRILEGANJA, dodatno razbremenijo točke pritiska, zato lahko vzglavnik pomaga pri težavah s smrčanjem in bolečinami. Zaradi zračnosti vzglavnika je alergikom prijazen in blagodejno vpliva na težave s potenjem. Bombaž kot polnilo vašemu spancu nudi bolj tradicionalen občutek in omogoča, da vzglavnik ne šumi.

Kakovost iz Slovenije

Anatomsko ergonomski vzglavnik vsebuje prosene luščine in bombaž kot polnilo. Je slovenski proizvod iz naravnih in kakovostnih materialov najvišjega nivoja. Tkanina, ki ga obdaja, je narejena iz 100 % naravnega in nebeljenega bombaža, ki omogoča zračnost vzglavnika in je koži prijazen. Organski bombaž dobro vpija vlago in je primeren za alergike.

Terapevtsko udobje

Vzglavnik z dvostranskim polnjenjem je edinstvena izbira, zaradi prepletanja bombaža in prosenih luščin, ki ga naredita zračnega, prožnega in lahkotnega. Zaradi kombinacije polnila iz luščin z bombažem, bo vzglavnik vašemu spancu nudil prijetno in toplo terapevtsko udobje. Mikromasažni učinek pospeši cirkulacijo in s tem blagodejno vpliva na težave z bolečinami med spanjem. Vsebnost polnila je možno dodati ali odstraniti, s tem pa prilagoditi višino in trdoto vsakemu spalnemu položaju. Prosene luščine so nežnejša vrsta luščin, zato je vzglavnik primeren za uporabo, če še niste uporabljali vzglavnikov iz luščin.

Enostavno do čistega

Vzglavnik skupaj s polnilom večkrat na leto prezračite, tako da ga obesite na sušilno stojalo ali prezračite na soncu ter vzglavnik menjate na 3 leta. V primeru nezadovoljstva nam lahko v skladu z garancijo izdelek vrnete v roku 14 dni od nakupa.

Dodatne informacije

Dimenzije Ni na voljo
Velikost

,

Tkanina

Polnilo

Razred

Barva

VZDRŽEVANJE

Vzglavnik ni pralen.

Za popolne rezultate in pravilno vzdrževanje anatomskega vzglavnika Dioces priporočamo, da ga vsaj 2 do 3-krat na leto prezračite na soncu, ali da ga obesite na sušilno stojalo. S tem omogočite, da vzglavnik ohrani svojo zračnost, svežino in pozitivne lastnosti.

Priporočamo vam menjavo vzglavnika na vsake 3 do 4 leta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.