Dostava

Dostava izdelkov poteka preko kurirske službe. Dostava je mogoča samo na naslovih po Sloveniji. Izdelki bodo dostavljeni v roku od 1 do 5 delovnih dni od oddaje naročila.

Stroški paketnega pošiljanja

  • do 2 kg: 2,90 €
  • nad 2 kg: 3,40 €
  • nad 5 kg: 3,90 €
  • nad 10 kg: 4,40 €
  • nad 15 kg: 4,90 €

Vsi izdelki so stehtani in se cena pošiljanja prikaže ob naročilu.

Pri po povzetju je doplačilo 1 €. Nad 70 € je poštnina brezplačna.

S strani dostavne službe je naročnik dolžan prevzeti blago na naslovu za dostavo, pod pogoji, ki jih določa kurirska služba. V primeru, da vas v času dostave ni na naslovu, vam pustijo sporočilo po telefonu, zato je zelo dobro, da pustite telefonsko v podatkih naročanja. Nato se dogovorite za drug termin dostave ali prevzem na drugem kraju.

Odprema blaga

Ponudnik pripravi v dogovorjenem roku blago za odpremo ter ga odpošlje na uporabnikov naslov. V primeru, da se rok dostave nepričakovano podaljša, se kupca obvesti preko telefona, e-pošte ali fizične pošte.

Odstop od naročila pred dostavo

Vse želene spremembe v zvezi z že oddanim, a ne dokončno potrjenim naročilom, lahko sporočite prodajnemu svetovalcu po telefonu ali pošljete e-sporočilo kot odgovor na e-sporočilo ”Podatki o vašem naročilu”, ki ste ga prejeli ob oddaji naročila.

V primeru napake pri naročanju lahko kupec naročilo preden se izvrši oddaja na pošto, prekliče s sporočilom na e-mail: info@purepannonia.com