Vzglavnik Flavius (prosene luščine)

84,90 

Z vzglavnikom Flavius do vrhunskega spanja na trebuhu. Je nežno in udobno oblikovan vzglavnik, katerega posebna oblika in komponiranje naravnih materialov omogočata optimalni položaj med spanjem. Posebej pomembno je, da se mu lahko prilagajata višina in trdota.

 • Alergikom prijazno.
 • Metuljčkasta oblika za idealno podporo pri spanju na trebuhu.
 • Lahko pomaga pri preprečevanju nastajanja gubic ter podočnjakov okoli oči.
 • Izjemno zračno in prožno polnilo.
 • Lahko pomaga pri težavah s potenjem.
 • Blagodejno vpliva na težave s smrčanjem.
 • Mikromasaža glave, vratu in ramen, ki pospeši cirkulacijo.
 • Zaradi boljše cirkulacije v telesu, lahko pomaga pri odpravljanju težav z bolečnami.
 • Vam nudi idealno oporo med spanjem na trebuhu.
 • Možnost prilagajanja višine in trdote, zato je primeren za vse spalne položaje.
 • Na zalogi
Šifra: FLAVIUS60X50-1 Kategoriji: ,
 

Opis

Spanje na trebuhu

Ker vzglavnik Flavius vsebuje prosene luščine, je najbolj varen in primeren za spanje na trebuhu. Metuljčasta oblika vzglavnika pomaga do lažjega dihanja in ohranja naraven položaj hrbtenice. Sam vzglavnik nudi lahkotnost zgornjemu delu telesa in ga privzdigne, s tem pa izboljša položaj telesa ter odpravi pritisk na živce, da lahko počivate zravnano. Zaradi pravilne podpore in mikromasaže, ki pospešuje cirkulacijo, lahko pomaga pri odpravljanju težav z bolečinami. Ker je vzglavnik izjemno zračen pa blagodejno vpliva na težave s smrčanjem in potenjem. Polnilo je hipoalergeno, zato zmanjšuje tveganje za nastanek alergijske reakcije.

Kakovost je na prvem mestu

Vzglavnik Flavius, ki je odličen za spanje na trebuhu, vsebuje skrbno prečiščene in sortirane prosene luščine. Narejen je v Sloveniji iz kakovostnih materialov najvišjega nivoja. Mikromasažno polnilo in bombažna tkanina vzglavnika sta popolna mešanica med naravo in udobjem. Vzglavnik s polnilom iz prosenih luščin še posebej priporočamo vsem, ki prvič uporabljate mikromasažne vzglavnike.

Udobno in prijetno spanje

Premišljeno oblikovan vzglavnik ima posebno obliko, ki vam bo omogočila udobno in prijetno spanje na trebuhu. Prosene luščine so izredno lahkotno in trpežno polnilo, zato vam bo vzglavnik nudil odlično oporo v glavi in vratnih vretencih ter sproščal vaše mišice. Med premikanjem glave vzglavnik ne bo šumel in vam bo dajal svilnat občutek. Zaradi vrste polnila, bo blagodejno vplival na cirkulacijo v obrazu ter vam tako pomagal pri preprečevanju nastajanja gubic in podočnjakov okoli oči.

Preprosto vzdrževanje

Vzglavnik ni pralen, zato ga pravilno vzdržujete tako, da ga večkrat letno prezračite in vzglavnik zamenjajte na vsake 3 leta. Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam izdelek vrnete najkasneje v roku 14 dni od nakupa.

Dodatne informacije

Teža 2.900 g
Barva

Tkanina

Polnilo

Razred

Velikost

VZDRŽEVANJE

Vzglavnik ni pralen.

Za popolne rezultate in pravilno vzdrževanje vzglavnika priporočamo, da ga skupaj s polnilom večkrat (vsaj 2 do 3-krat letno) prezračite tako, da ga obesite na sušilno stojalo ali prezračite na soncu.

Iz higienskih vidikov priporočamo menjavo vzglavnika na 3 do 4 leta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.