Vzglavnik Ulpus 2v1 (bombaž, ajdove luščine)

74.90 86.10 

Vrnite spancu košček narave in harmoničnega ravnovesja. Anatomsko ergonomski vzglavnik Ulpus s polnilom iz ajdovih luščin na eni strani in z bombažem na drugi, vam nudi kar dva vzglavnika v enem. Primeren je za uporabo pri vseh ljudeh, ne glede na težave, ki jih imate.
  • Alergikom in koži prijazno.
  • Lahko pomaga pri težavah z bolečinami.
  • Vsebuje zračno polnilo in deluje proti potenju.
  • Lahko pomaga pri težavah s smrčanjem.
  • Preprosto in naravno udobje med počitkom, da boste mirneje spali,
  • Polnilo se v vzglavniku prosto premika in tako omogoča nežno mikromasažo glave in vratu.
  • Zaradi možnosti prilagajanja debeline in višine, je primeren za vse spalne položaje.
  • Na zalogi
Velikost :
+ -5 več
Počisti izbrane
Šifra: Najprej zgoraj izberite dimenzijo Kategoriji: ,
 

Opis

Vzglavnik 2v1

Dvostranski vzglavnik s polnilom iz ajdovih luščin in bombaža priporočamo vsem, ki si želite anatomskega prilegajanja telesu. Ajdove luščine vam nudijo popolno oporo med spanjem in mikromasažni učinek, ki spodbuja prekrvavitev ter blagodejno vpliva na težave z bolečinami. Varen je za uporabo pri vseh spalnih položajih in pri vseh ljudeh, ne glede na težave. Vzglavnik je zaradi bombaža kot polnilo izjemno zračen, zato se luščine ne slišijo in si lahko z uporabo pomagate pri težavah s potenjem. Vsebuje tudi rutin, ki je antioksidant in deluje virustatično ter antimikrobno, zato je alerigkom prijazen. Ker je polnilo naravno, daje vašemu spancu prijetno regeneracijo in vam pomaga izboljšati počutje ter počitek.

Slovenska kvaliteta

Vzglavnik vsebuje polnilo iz skrbno prečiščenih in sortiranih ajdovih luščin na eni strani in bombaža na drugi. Tkanina, ki obdaja vzglavnik, je narejena iz 100 % naravnega in nebeljenega bombaža. Vzglavnik je izdelan v Sloveniji iz naravnih in kakovostnih materialov najvišjega nivoja, po receptu za popolno mešanico med udobjem in naravo.

Mikromasažni učinek

Dvostranski vzglavnik s polnilom iz ajdovih luščin in bombaža vam bo nudil terapevtsko masažo in blagodejno deloval proti bolečinam ter se anatomsko prilegal vašemu telesu med počitkom. Čez noč vas bo, zaradi učinka mikromasaže, prijetno in nežno masiral ter tako pozitivno vplival na kvaliteto vašega zdravja, da se boste v jutra prebujali sproščeni in spočiti. Zaradi naravnega polnila se boste med spanjem tudi manj prebujali ter menjavali spalne položaje, kar vam bo omogočilo zdrav, udoben in nemoten spanec.

Preprosto do čistega

Za popolne rezultate vzglavnika ga skupaj s polnilom večkrat na leto prezračite tako, da ga obesite na sušilno stojalo ali ga prezračite kar na soncu. Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam izdelek vrnete v 14 dneh od nakupa.

Dodatne informacije

Teža Najprej zgoraj izberite dimenzijo
Velikost

,

Barva

Tkanina

Polnilo

,

Razred

VZDRŽEVANJE

Za popolne rezulate vzglavnika Ulpus priporočamo, da ga skupaj s polnilom večkrat (vsaj 2 do 3-krat letno) prezračite, tako da ga obesite na sušilno stojalo ali prezračite na soncu.

Vzglavnik ni pralen.

Priporočamo menjavo vzglavnika na 3 leta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.