Vzglavnik Poet (kapok)

54.10 82.90 

Za vzglavnik Poet je značilno enostavno vzdrževanje, ter s tem dolgo ohranjanje visoke stopnje higiene v spalnem okolju, za popoln in naraven počitek.

  • Prijazno alergikom
  • Blagodejno vpliva na težave s potenjem
  • Naravno polnilo

Kapok je:

  • Naravno polnilo,
  • mehko vlakno, ki se naravno pridobiva iz tropskih dreves,
  • je brez kemikalij in strupov.
  • Na zalogi
Velikost :
+ -4 več
Počisti izbrane
Šifra: Najprej zgoraj izberite dimenzijo Kategoriji: ,
 

Opis

Kapok je hipoalergen

Vzglavnik Poet z naravnim polnilom iz kapoka je primeren za vse ljudi. Še posebej pa ga priporočamo vsem, ki si želite pomagati pri težavah s prekomernim potenjem, saj odlično odvaja telesno vlago ter s tem preprečuje pregrevanje telesa. Kapok je naravni hipoalergen, zato zmanjšuje tveganje za pojav alergijskih reakcij.

Preplet narave in kakovosti

Vzglavnik Poet z naravnim polnilom iz kapoka je narejen v Sloveniji po receptu za popolno mešanico med naravo in udobjem. Polnilo vložka je iz 100 % kapoka, ki je 100 % naraven in brez kemikalij ter strupov. Obdaja ga prevleka iz 100% organske bombažne tkanine.

Razkošno vlakno

Z vzglavnikom iz kapoka se med spanjem ne boste več obračali in potili. Omogočal vam bo miren in globok spanec, da se boste prebujali spočiti in prenovljeni. Kapok je razkošno vlakno, katerega posebnost je v njegovi lahkotnosti in svilnati mehkobi, ki vašemu spanju nudi samo naravno in najboljše.

Z eleganco do čistoče

Vzdrževanje je povsem preprosto, saj se da prevleko ločiti od vložka in jo oprati ročno ali v pralnem stroju na nižjih obratih. Polnilo kapok je priporočljivo redno zračiti. Vzglavnik Poet se lahko uporablja več let. V primeru nezadovoljstva nam lahko izdelek v skladu z garancijo vrnete v roku 14 dni od nakupa.

Dodatne informacije

Teža Najprej zgoraj izberite dimenzijo
Velikost

, ,

Barva

Tkanina

Polnilo

Razred

VZDRŽEVANJE

Prevleko vzglavnika Poet, se da ločiti od vložka, zato jo lahko perete v pralnem stroju na nižjih obratih in na največ 40 °C. Zaradi prefinjene narave organske bombažne tkanine je možno, da se po pranju prevleka rahlo naguba, zato je priporočeno tkanino previdno in brez pritiska prelikati s paro. Naravna lastnost organskega bombaža je, da po pranju lahko postane nekoliko svetlejši.

Vložek ni pralen. Priporočamo, da vložek vzglavnika za popolne rezultate vsak dan prezračite in nežno pretresete. S tem omogočite, da iz izdelka izhlapi telesna vlaga, pomagate ohranjati njegovo zračnost, svežino, mehkobo in toplotne karakteristike ter preprečujete vdor pršic. S tem mu povrnete njegovo bogato obliko in funkcionalnost.

Iz higienskega vidika je priporočeno, da vzglavnik menjate na vsake 3 – 4 leta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.