AKCIJA 10%
 

Odeja Tonia Season 2v1 (puh, perje)

524.88 632.16 

Najboljša izbira za vse, ki cenite naravno in si želite vsak večer mehkobnem objemu odpotovati v svet vrhunskega spanca. Odeja je primerna za uporabo skozi celo leto, saj je sestavljena iz dveh odej, ki ju lahko uporabljate ločeno ali skupaj. Njena posebnost je v polnilu iz prestižnega gosjega:

  • puha (90 %),
  • perja (10 %).

Puh in perja kot naravno polnilo v telesu vzdržujeta naravno telesno temperaturo.

  • Zračna odeja
  • Dve odeji v eni
  • Naravno polnilo
  • Polnilo ne vsebuje kemikalij, sintetike ali drugih strupenih snovi
  • Odlično odvaja odvečno vlago
  • Dober termoregulator
  • Odeja je pralna
  • Na zalogi
Velikost :
+ -5 več
Počisti izbrane
Šifra: Najprej zgoraj izberite dimenzijo Kategoriji: ,
 

Opis

Dve odeji v eni

Celoletna odeja Tonia Season s polnilom iz puha in perja je priporočljiva za vse, ki si želite izboljšati počutje in spanec, saj deluje kot odlično zračno polnilo in tako lahko pomaga pri težavah s potenjem. Odeja vam nudi optimalno toplotno izolacijo med počitkom. Njena posebnost je v dvodelni sestavi, zato je primerna za uporabo tako med toplejšimi kot tudi hladnejšimi obdobji.

Narejeno v Sloveniji

Premišljeno zašita in izdelana v Sloveniji iz naravnih in kakovostnih materialov najvišjega nivoja po receptu za popolno mešanico med udobjem in naravo. Tkanina je iz 100 % organskega bombaža, ki je prijazen do vaše kože in vašemu počitku nudi prefinjeno nežnost. Polnilo je sestavljeno v 90 % iz prestižnega gosjega puha in v 10 % iz gosjega perja.

Nebeški objem mehkobe

Celoletna odeja Tonia Season s polnilom iz gosjega puha in perja bo poskrbela, da boste vsak večer zaspali v nebeškem objemu mehkobe. Je izredno lahkotna in zračna, zato vam bo nudila izvrstno toplotno izolacijo in vzdrževala vaše telo na naravni telesni temperaturi. Zašita je tako, da bo polnilo vedno pravilno razporejeno in iz nje ne bo uhajalo.

Enostavno in čisto

Vzdrževanje je povsem enostavno, saj lahko odejo skupaj s prevleko operete v pralnem stroju na nižjih obratih. Priporočamo vam, da jo vsak dan prezračite in nežno pretresete ter jo zamenjate na vsake 3 do 4 leta. V primeru nezadovoljstva nam lahko v skladu z garancijo izdelek vrnete v roku 14 dni.

Dodatne informacije

Teža Najprej zgoraj izberite dimenzijo
Velikost

,

Barva

Tkanina

Polnilo

Razred

VZDRŽEVANJE

Za popolne rezultate predlagamo, da odejo vsak dan prezračite in nežno pretresete. S tem omogočite, da iz izdelka izhlapi telesna vlaga, ohranjate njegovo zračnost, svežino, mehkobo in toplotne karakteristike ter preprečujete vdor pršic.

Odeja je pralna v pralnem stroju na 40°C in na nižjih obratih. Po pranju je ključnega pomena, da odejo popolnoma posušite v najkrajšem možnem času (v 2-3 urah).

Organska bombažna tkanina se lahko po pranju rahlo naguba zaradi prefinjenosti tkanine, zato priporočamo, da tkanino previdno brez pritiska prelikate le s paro.

Iz higijenskega vidika priporočamo menjavo odeje na 3 do 4 leta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.