AKCIJA 7%
 

Popolna harmonija (bombaž, prosene luščine)

Že od 141.04 €

Privoščite si popolno sprostitev s kompletom Popolna harmonija, ki je sestavljen iz naravnih produkti za globok in zdrav spanec ter za jutra z več energije. Pustite se razvajati in prepustite odločitev, kako kombinirati naše izdelke našim strokovnjakom. In, ker to še ni vse, vam želimo ponuditi več za manj cene, zato so izbrani produkti sedaj po nižji ceni samo znotraj tega kompleta.

Komplet sestavljajo:

  • Na zalogi

Dopolni komplet

Velikost
141.44 
Velikost
79.84 
Velikost
73.52 
Velikost
137.52 
Šifra: KOMPLETPHPOP Kategorija:
 

Opis

Naravno polnilo

Sedaj lahko izdelke kupite ceneje, saj smo na komplet izdelkov uredili 20 % popust. Odeja Organic Novas s polnilom iz bombaža in nadvložek iz bombaža sta še posebej primerna za vse, ki ste nagnjeni k potenju ali imate občutljivo kožo, saj pomagata izboljšati regulacijo toplote med počitkom. Vzglavnik je 100 % naraven in se vam anatomsko ter ergonomsko prilega. Izdelki se prilegajo vsakemu spalnemu položaju, saj lahko polnilo dodate ali odvzamete. Prosene luščine, zaradi učinka mikromasaže, dodatno razbremenijo točke pritiska, zato lahko vzglavnik pomaga pri težavah s smrčanjem in pri alergijah.

Narejeno v Sloveniji

Produkti so narejeni v Sloveniji po receptu za popolno mešanico med naravo in udobjem. Mikromasažno polnilo vzglavnika je iz prosenih luščin, ki je 100 % naraven in brez kemikalij ter strupov. Prevleka odeje je iz 100 % prešite organske bombažne tkanine in polnjena z bombažem. Nadvložek je bombažen, prav tako je iz bombaža narejena satenska posteljnina.

Popolna harmonija

Sedaj boste lahko odpotovali v svet vrhunskega spanja z mehko in 100 % produkti v kompletu Popolna harmonija. Odeja vam bo nudila zračnost in lahkotnost med spanjem, tako da boste vsak večer zaspali v prijeten in toplem objemu. Vzglavnik z dvostranskim polnjenjem je edinstvena izbira, zaradi prepletanja bombaža in prosenih luščin, ki ga naredita zračnega, prožnega in lahkotnega. Nadvložek bo poskrbel za zaščito pred madeži, medtem pa ga bo posteljnina vsak večer odela v prijeten in topel objem.

Z eleganco do čistoče

Komplet za spalnico, ki ga sedaj lahko kupite ceneje, saj smo na produkte dodali 20 % popust. Vsi produkti so pralni in so zato enostavni za vzdrževanje. Zgolj vzglavnik ni pralen, zato vam priporočamo, da ga redno prezračite in pretresete. Za več navodil o higieni produktov, si informacije preberite zgoraj. V primeru nezadovoljstva nam lahko v skladu z garancijo izdeleke vrnete v roku 14 dni od nakupa.

VZDRŽEVANJE

Odejo vsak dan prezračite in nežno pretresite. Tako omogočite, da iz izdelka izhlapi telesna vlaga, ohranjate njegovo zračnost, svežino, mehkobo in toplotne karakteristike ter preprečujete vdor pršic. Odeja je pralna. Ko se umaže ali jo želite osvežiti, jo preprosto operete v pralnem stroju na 30 °C in na majnših obratih. Organska bombažna prevleka se lahko po pranju rahlo naguba zaradi prefinjenosti tkanine, zato priporočamo, da tkanino previdno brez pritiska prelikate le s paro. Naravna lastnost organskega bombaža je, da lahko po pranju postane nekoliko svetlejši.

Vzglavnik ni pralen. Za popolne rezultate in pravilno vzdrževanje anatomskega vzglavnika Diocles priporočamo, da ga vsaj 2 do 3-krat na leto prezračite na soncu, ali da ga obesite na sušilno stojalo. S tem omogočite, da vzglavnik ohrani svojo zračnost, svežino in pozitivne lastnosti.

Iz higijenskega vidika priporočamo menjavo odeje in vzglavnika na 3-4 leta.

Posteljnina je pralna, zato jo lahko peremo ročno ali v pralnem stroju. Barvno posteljnino lahko operemo na 40 ⁰C, posteljnino bele barve pa na 60 ⁰C. Če je posteljnina zmečkana, jo lahko prelikamo s paro.

Nadvložek Melody Organic negujete tako, da ga skrbno operete v stroju na 30 °C in nižjih obratih.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.