AKCIJA 20%
 

Objem narave (bombaž, prosene luščine) Odeja Flexum + 1x vzglavnik Flavius

181,44 

Si želite zares dobro spati in se tudi zbuditi spočiti?

Komplet Objem narave je premišljeno sestavljen posebej za vse, ki spoštujete naravne produkte in želite vsak svoj počitek začiniti s koščkom narave. Pustite se razvajati in prepustite odločitev, kako kombinirati naše izdelke našim strokovnjakom. In, ker to še ni vse, vam želimo ponuditi več za manj cene, zato so izbrani produkti sedaj po nižji ceni samo znotraj tega kompleta. Zagotovite si svoj komplet že danes in to kar 20 % ceneje.

Komplet sestavljata:

Zajadrajte v prijetne in čarobne sanje, oviti v razkošju objema narave s kompletom Objem narave.

  • Na zalogi
Šifra: KOMPLETONPOP-2 Kategorija:
 

Opis

Bombaž in mikromasažno polnilo

Komplet, ki je sestavljen iz bombažne odeje in vzglavnika iz prosenih luščin, lahko sedaj kupite ceneje. Odeja je izjemno zračna, zato vam lahko pomaga pri reševanju težav s potenjem. Prav tako jo priporočamo vsem, ki imate občutljivo kožo. Če vas pogosto boli vrat ali se med spanjem ne spočijete dovolj je vzglavnik Flavius, ki vsebuje prosene luščine kot polnilo, primerna izbira za vas, saj vam nudi optimalno oporo in mikromasažo glave, vratu in ramen. Prosene luščine so izredno lahko, mehko, prožno in zračno polnilo, zato vzglavnik izboljša težave s smrčanjem, saj je proso hipoalergeno. Čas je da v svoje sanje ponovno povabite košček narave in mehkega udobja z naravnimi produkti.

Narejeno v Sloveniji

Komplet, ki je sestavljen iz odeje in vzglavnika je sedaj možno kupiti ceneje. Vsi produkti so narejeni v Sloveniji po receptu za popolno mešanico med kvaliteto in naravo iz 100 % naravnih materialov najvišje kakovosti. Mikromasažni vzglavnik Flavius vsebuje prosene luščine, ki so strogo prečiščene in sortirane. Tkanina je iz 100 % naravnega in nebeljenega bombaža z všito zadrgo. Polnilo odeje iz 100 % organskega bombaž, obdaja 100 % prešita organska bombažna tkanina.

V objemu narave

Sedaj boste lahko odpotovali v svet vrhunskega spanja z mehko in 100 % naravno odejo iz bombaža, ki vam bo nudila zračnost in lahkotnost med počitkom, tako da boste vsak večer zaspali v prijeten in toplem objemu. Vzglavnik bo povsem spremenil vaše noči, tako da se boste zbujali veliko bolj spočiti. Čez noč vam bo nudil optimalno podporo pri vseh spalnih položajih in poskrbel, da boste vsak večer zaspali, obdani z naravo ter se v jutra prebujali kot prenovljeni in pripravljeni na premagovanje novih dnevnih izzivov. Z bombažnim nadvložkom boste izboljšali kvaliteto ležišča ter ga zaščitili pred madeži in zadrževanjem pršic in prahu, medtem pa bo posteljnina iz bombažnega satena poskrbela za eleganco in tradicionalen občutek med spanjem.

Preprosto do čistega

Za informacije o vzdrževanju posameznega produkta znotraj kompleta Objem narave si preberite informacije zgoraj. Komplet, ki je sestavljen iz odeje in vzglavnika, nam lahko v primeru nezadovoljstva v skladu z garancijo vrnete v roku 14 dni od nakupa.

VZDRŽEVANJE

Odejo vsak dan prezračite in nežno pretresite in tako omogočite, da iz izdelka izhlapi telesna vlaga, ohranjate njegovo zračnost, svežino, mehkobo in toplotne karakteristike ter preprečujete vdor pršic. Odeja je pralna. Ko se umaže ali jo želite osvežiti, jo preprosto operete v pralnem stroju na 30°C in na nižjih obratih. Organska bombažna tkanina se lahko zaradi svoje prefinjene lastnosti po pranju rahlo naguba, zato priporočamo, da tkanino previdno brez pritiska prelikate le s paro. Naravna lastnost organskega bombaža je, da po pranju lahko postane nekoliko svetlejši.

Prevleko vzglavnika Vind, se da ločiti od vložka, zato jo lahko perete v pralnem stroju na nižjih obratih in na največ 40 °C. Zaradi prefinjene narave organske bombažne tkanine je možno, da se po pranju prevleka rahlo naguba, zato je priporočeno tkanino previdno in brez pritiska prelikati s paro. Naravna lastnost organskega bombaža je, da po pranju lahko postane nekoliko svetlejši. Vložek ni pralen. Priporočamo, da vložek vzglavnika za popolne rezultate vsak dan prezračite in nežno pretresete. S tem omogočite, da iz izdelka izhlapi telesna vlaga, pomagate ohranjati njegovo zračnost, svežino, mehkobo in toplotne karakteristike ter preprečujete vdor pršic. S tem mu povrnete njegovo bogato obliko in funkcionalnost.

Iz higijenskega vidika priporočamo menjavo odeje in vzglavnika na 3-4 leta.

Posteljnina je pralna, zato jo lahko peremo ročno ali v pralnem stroju. Barvno posteljnino lahko operemo na 40 ⁰C, posteljnino bele barve pa na 60 ⁰C. Če je posteljnina zmečkana, jo lahko prelikamo s paro.

Nadvložek Melody Organic negujete tako, da ga skrbno operete v stroju na 30 °C in nižjih obratih.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.