AKCIJA 20%
 

Nebeška sprostitev (Puh/Perje) Prestižna odeja + 2x vzglavnik

773.02 

Če prisegate na naravno polnilo iz puha in perja, potem je komplet Nebeška sprostitev namenjen ravno vam. Pustite se razvajati in prepustite odločitev, kako kombinirati izdelke našim strokovnjakom. In, ker to še ni vse, vam želimo ponuditi več za manj cene, zato so izbrani produkti sedaj po nižji ceni samo znotraj tega kompleta.

Komplet je sestavljen iz:

Prepustite se nebeški mehkobi kompleta Nebeška sprostitev in vsak večer zajadrajte na oblaku v svet vrhunskega spanca.

  • Na zalogi
Šifra: KOMPLETNSPOP-1 Kategorija:
 

Opis

Gosji puh in perje

20 % popust na komplet, ki ga sestavljajo odeja in vzglavnik iz gosjega puha in perja ter nadvložek in posteljnina. Odeja in vzglavnik z naravnim polnilo iz gosjega puha in perja sta še posebej primerna za vse, ki spite v hladnejših prostorih, vas rado zebe ali vas pestijo revme. Polnjena sta z 90% puha, kar je maksimalen odstotek čistosti puha v odeji in vzglavniku. Puh in perje sta izredno zračno in mehko polnilo ter izredno dober termoregulator, zato vam takšno polnilo pomaga pri odvajanju telesne vlage, vas prijetno greje in nudi odlično podporo vaši glavi in vratu. Nadvložek iz bombaža vam daje tradicionalen občutek med spanjem. Ker je posteljnina iz bombažnega satena, je vaši koži prijazna.

Slovenski produkti

Produkti v kompletu so sestavljeni iz naravnih materialov visoke kakovosti ter narejeni v Sloveniji. Polnilo pri vzglavniku in odeji je sestavljeno v 90 % iz prestižnega gosjega puha in v 10 % iz gosjega perja. Polnilo obdaja tkanina, ki je narejena iz 100 % organskega bombaža. Nadvložek je iz 100 % bombaža za naravno udobje vaše postelje. Bombažna pa je tudi posteljnina iz satena. Uredili smo 20 % popust na komplet: odeja in vzglavnik iz gosjega puha in perja, zato da boste lahko dobili več za manj cene.

Nebeško sproščanje

Odeja in vzglavnik sta zaradi vrste polnila nebeško puhasta in mehka. Najčistejši puh vam zagotavlja odlično toploto in mehkobo. Odeja je premišljeno zašita, saj zaradi posebne oblike vzorca polnilo v odeji vedno pravilno porazdeljeno in iz nje ne uhaja. Vzglavnik je izjemno lahkoten, kompakten in naravno prožem. Nudil vam bo ustrezno podporo in se vam bo med počitkom popolnoma prilagodil, da boste zaspali kot na oblaku mehkobe odeti v nebeško odejo. Nadvložek iz bombaža bo zaščitil vašo ležišče pred madeži in prahom, ko boste se prekrili s posteljnino iz bombažnega satena.

Pretresite in prezračite

Odejo in vzglavnik z naravnim polnilom iz gosjega puha in perja se lahko vsak dan prezrači in nežno pretrese. Produkti so pralni, zato jih lahko operete v pralnem stroju. Za več informacij o vzdrževanju si preberite zgoraj. V primeru nezadovoljstva nam lahko v skladu z garancijo izdelek vrnete v roku 14 dni od nakupa.

VZDRŽEVANJE

Gosji puh in perje sta pred uporabo skrbno očiščena.

Odeja in vzglavnika sta pralna. Ko se umažeta ali ju želite osvežiti, ju preprosto operete v pralnem stroju na 40°C in na nižjih obratih. Po pranju je ključnega pomena, da odejo in vzglavnik popolnoma posušite v najkrajšem možnem času (v 2-3 urah). Organic bombažna tkanina se lahko po pranju rahlo naguba zaradi prefinjenosti, zato priporočamo, da tkanino previdno in brez pritiska prelikate le s paro. Higieno odeje in vzglavnika vzdržujete tako, da jo vsak dan prezračite in nežno pretresite, s tem omogočite, da iz njuju izhlapi telesna vlaga, ohranjate njuno zračnost, svežino, mehkobo in toplotne karakteristike ter preprečujete vdor pršic.

Iz higienskega vidika priporočamo menjavo odeje in vzglavnika na vsake 3-4 leta.

Posteljnina je pralna, zato jo lahko peremo ročno ali v pralnem stroju. Barvno posteljnino lahko operemo na 40 ⁰C, posteljnino bele barve pa na 60 ⁰C. Če je posteljnina zmečkana, jo lahko prelikamo s paro.

Nadvložek Melody Organic negujete tako, da ga skrbno operete v stroju na 30 °C in nižjih obratih.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.