Postelja za živali Capi (ajdove luščine)

78.90 

Postelja za živali bo vašega hišnega ljubljenčka navdušila, ker:

  • se mu anatomsko prilega,
  • je zračna in prožna,
  • regulira temperaturo v vseh letnih časih,
  • omogoča spanje v objemu narave.
  • Na zalogi
Šifra: POSTELJACAPI Kategorija:
 

Opis

Zakaj izbrati posteljo za živali Capi?

Postelja za živali je kvalitetno pasje ležišče, ki je primerno za uporabo pri vseh hišnih ljubljenčkih (psi, mačke, …). Blazina je sešita iz 100 % naravnega in nebeljenega bombaža z všito zadrgo, skozi katero lahko odstranite polnilo. Ležišče vsebuje naravno polnilo iz ajdovih luščin, ki bodo vašega kosmatinca povsem navdušile, saj je mu bo polnilo iz ajdovih luščin anatomsko prilagalo ter delovalo kot naravni termoregulator.

Prednosti naravnega polnila iz ajdovih luščin

Postelja za živali z naravnim polnilom iz ajdovih luščin se bo vašemu hišnemu ljubljenčku anatomsko prilegala, kar pomeni, da si bo lahko ležišče prilagodil po svojih željah. Med počitkom bo ohranjala obliko in odlično prevajala toploto ter mu nudila mikromasažni učinek. Ajdove luščine delujejo kot izjemno zračno in prožno polnilo in vsebujejo rutin, ki je antioksidant in deluje tudi protialergijsko. Blazina bo vašemu hišnemu ljubljenčku nudila regeneracijo in vrnila košček narave nazaj v njegov počitek.

Prednosti bombaža kot tkanina, ki obdaja polnilo

Bombaž omogoča tradicionalen občutek med počitkom, zato se bo vaš hišni ljubljenček lahko hitro navadil na novo posteljo. Je izredno lahkoten in zračen ter dobro vpija vlago, kar ga naredi primernega za uporabo kosmatincih.

Dodatne informacije

Teža 4800 g
Polnilo

Tkanina

Velikost

Barva

Razred

VZDRŽEVANJE

Prevleko ležišča se da ločiti od polnila, tako da lahko prevleko operete v pralnem stroju na 40°.

Ležišče skupaj s polnilom večkrat (vsaj 2 do 3 letno) prezračite tako, da ga obesite na sušilno stojalo ali prezračimo polnilo na soncu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.