Blazina polmesec Moon (ajdove, pirine, prosene luščine)

28,90 33,90 

Blazina polmesec Moon je polnjena z naravnim polnilom iz luščin. Na voljo imate tri vrste luščin: pirine, prosene in ajdove. Uporaba mikromasažne blazine lahko blagodejno vpliva na težave z:

  • glavoboli,
  • drugimi bolečinami,
  • mikromasaža omogoča boljšo cirkulacijo.
  • Na zalogi
Polnilo :
Barva :
Počisti izbrane
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
 

Opis

Zakaj izbrati blazino polmesec Moon?

Specifično oblikovana blazina v obliki polmeseca z naravnim polnilom iz pirinih, prosenih ali ajdovih luščin je primerna za vse, ki bi si želeli blagodejnih učinkov na težave z glavoboli in bolečinami. Blazina polmesec ima prevleko iz bombaža in vsebuje naravno polnilo iz mikromasažnih luščin. Vratna blazina ima veliko sposobnost prilagajanja, masažni učinek in je dober toplotni regulator. Polnilo se v notranjosti izdelka prosto premika in s tem omogoča mikromasažo glave in vratu. S takšnim gibanjem spodbujajo prekrvavitev, masaža pa ugodno vpliva na odpravljanje bolečin, predvsem glavobola in migrene. Sprostitveni polmesec se prilega in objame vaš vrat.

Privoščite sebi in svojemu počitku najboljše! Blazina z naravnim polnilom iz luščin, ki lahko blagodejno vpliva na težave, ki jih imate z glavoboli ali drugimi bolečinami, bo spremenila vaše življenje na boljše.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Velikost

Polnilo

, ,

Tkanina

Barva

, ,

Razred

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.