Vzglavnik Vind (volna)

55.80 83.80 

Za dobro in kakovostno spanje je potrebna homeostaza (ohranitev enakomerne temperature), kjer se je volna izkazala kot daleč najboljša, saj je odličen izolator, ker se med volnena vlakna ujame veliko zraka in tako omogoča zračnost vzglavnika. Volna je tudi antialergena, zato se v njej pršice ne zadržujejo in je tako vzglavnik še posebej primeren za uporabo pri alergikih. Nič več obračanja, zbujanja zaradi prepotenih oblačil, premetavanja, srbenja … Le še miren in globok spanec, ki bo omogočil kakovosten počitek za telo in duha. Z vzglavnikom Vind je sedaj to mogoče. Vzglavnik je primeren za uporabo pri vseh ljudeh. Naravno polnilo iz slovenske volne:

  • je odličen izolator,
  • ohranja homeostatičnost (enakomerne temperature),
  • alergikom prijazno,
  • zračno polnilo,
  • vzglavnik je pralen,
  • polnilo je brez sintetike, strupenih snovi ali kemikalij.
  • Na zalogi
Velikost :
+ -4 več
Počisti izbrane
Šifra: Najprej zgoraj izberite dimenzijo Kategoriji: ,
 

Opis

Boljši spanec

Volna vam bo pomagala pri reguliranju toplote, tako da vas bo v vročini hladila in v mrazu grela. Zračnost in mehkoba polnila izboljšata odvajanje vlage, zato vzglavnik blagodejno vpliva na težave s prekomernim potenjem. Čez noč vam nudi optimalno podporo glavi in vratu ter deluje antialergensko, zato je vzglavnik s polnilom iz slovenske volne priporočljiv in varen za uporabo tudi pri alergikih. Polnilo ne vsebuje kemikalij, sintetike ali drugih strupenih snovi.

Slovenska volna

Vzglavnik s polnilom iz slovenske volne je narejen v Sloveniji in iz naravnih materialov najvišje kakovosti. Polnilo iz ovčje volne slovenskega izvora obdaja 100 % prešita organska bombažna tkanina z GOTS.

Mehko udobje

Volna vam bo nudila kvalitetnejši počitek kot polnila iz umetno narejenih materialov, saj je izredno dober izolator in v celoti naravna vrsta polnila. Vaš počitek bo sedaj deležen mehkega udobja volnenega vzglavnika, ki vam bo nudil optimalno oporo glave in vratu. Za še več udobja in primerno velikost si vzglavnik lahko po želji prilagodite tako, da je ustrezen za vse spalne položaje.

Čisto je lahko preprosto

Vzdrževanje je enostavno, saj lahko polnilo ločite od vzglavnika in prevleko operete ročno ali v pralnem stroju. Volneno polnilo je priporočljivo redno zračiti (vsaj 2 do 3 krat letno). V primeru nezadovoljstva nam lahko v skladu z garancijo izdelek vrnete v roku 14 dni od nakupa.

Dodatne informacije

Teža Najprej zgoraj izberite dimenzijo
Velikost

, ,

Barva

Tkanina

Polnilo

Razred

VZDRŽEVANJE

Prevleko vzglavnika Vind, se da ločiti od vložka, zato jo lahko perete v pralnem stroju na nižjih obratih in na največ 40 °C. Zaradi prefinjene narave organske bombažne tkanine je možno, da se po pranju prevleka rahlo naguba, zato je priporočeno tkanino previdno in brez pritiska prelikati s paro. Naravna lastnost organskega bombaža je, da po pranju lahko postane nekoliko svetlejši.

Vložek ni pralen. Priporočamo, da vložek vzglavnika za popolne rezultate vsak dan prezračite in nežno pretresete. S tem omogočite, da iz izdelka izhlapi telesna vlaga, pomagate ohranjati njegovo zračnost, svežino, mehkobo in toplotne karakteristike ter preprečujete vdor pršic. S tem mu povrnete njegovo bogato obliko in funkcionalnost.

Iz higienskega vidika je priporočeno, da vzglavnik menjate na vsake 3 – 4 leta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.