AKCIJA 21%
 

Spanje superjunakov (bombaž, kapok)

Že od 109.12 €

Privoščite svojim najmlajšim popolno sprostitev s kompletom Spanec superjunakov, ki smo ga premišljeno sestavili iz naravnih produktov za globok in zdrav spanec. Ker so otroci naše največje bogastvo jih razvajajte in prepustite odločitev, kako kombinirati naše izdelke našim strokovnjakom. In, ker to še ni vse, vam želimo ponuditi več za manj cene, zato so izbrani produkti sedaj po nižji ceni samo znotraj tega kompleta.

Otroški komplet vključuje izdelke, izdelane po navdihu narave za uporabo pri ljudeh z alergijami in astmo ter pri osebah, ki se prekomerno potijo.

Naj bo vsaka noč vaših superjunakov več kot le magična.

  • Na zalogi

Dopolni komplet

Velikost
113.15 
Velikost
43.28 
Velikost
73.52 
Velikost
137.52 
Šifra: KOMPLETSSPOP Kategorija:
 

Opis

Bombaž in kapok

Otroški komplet za spanje lahko kupite sedaj ceneje: 20 % popust. Komplet sestavljajo bombažna odeja, vzglavnik z naravnim polnilom iz kapoka, bombažni posteljni nadvložek in posteljnina iz bombažnega satena. Produkti so izdelani po navdihu narave in so primerni za vse superjunake, še posebej, če so nagnjeni k prekomernemu potenju ali imajo težave z občutljivo kožo. Bombaž in kapok kot polnilo pomagata pri regulaciji toplote med počitkom. Ker je odeja sestavljena iz dveh odej, si lahko debelino prilagaja potrebam letnega časa in jo uporablja vso leto. Komplet priporočamo tudi alergikom, saj je kapok naravni hipoalergen, zato zmanjšuje tveganje za pojav alergijskih reakcij.

Slovenska kakovost in narava

Produkti so narejeni v Sloveniji po receptu za popolno mešanico med naravo in udobjem. Polnilo vložka vzglavnika je iz 100 % kapoka, ki je naraven in brez kemikalij ter strupov. Kapok je razkošno vlakno, katerega posebnost je v njegovi lahkotnosti in svilnati mehkobi, ki vašemu spanju nudi samo naravno in najboljše. Prevleka odeje iz prešite 100 % organske bombažne tkanine vsebuje naravno polnilo iz bombaža. Prav tako je bombažna tudi posteljnina iz satena.

Mini spanec superjunakov

Sestavili smo otroški komplet za naravno spanje vaših superjunakov in mu dodali 20 % popust, da bodo lahko odpotovali v svet čarobnega spanja z mehkimi in 100 % naravnimi produkti iz bombaža ter kapoka. Odeja bo vašim najmlajšim nudila zračnost in lahkotnost med spanjem. Z vzglavnikom iz kapoka se med spanjem ne bodo več obračali in potili. Nadvložek bo poskrbel za zaščito pred madeži, medtem pa ga bo posteljnina vsak večer odela v prijeten in topel objem. Vašemu superjunaku bo komplet zagotovil miren, zdrav in globok spanec.

Čisto, čisto

Vsi izdelki v kompletu so pralni, zato je vzdrževanje povsem enostavno. Za več informacij, kako skrbeti za higijeno posameznega produkta, si poglejte v tabeli zgoraj. Naravno polnilo iz kapoka pri vzglavniku ni pralno, je pa pralna bombažna prevleka. Za optimalne rezultate priporočamo, da polnilo kapoka redno zračite in nežno pretreste. V primeru nezadovoljstva nam lahko v skladu z garancijo izdeleke vrnete v roku 14 dni od nakupa.

VZDRŽEVANJE

Odejo vsak dan prezračite in nežno pretresite. Tako omogočite, da iz izdelka izhlapi telesna vlaga, ohranjate njegovo zračnost, svežino, mehkobo in toplotne karakteristike ter preprečujete vdor pršic. Odeja je pralna. Ko se umaže ali jo želite osvežiti, jo preprosto operete v pralnem stroju na 30 °C in na nižjih obratih. Organska bombažna prevleka se lahko po pranju rahlo naguba zaradi prefinjenosti tkanine, zato priporočamo, da tkanino previdno brez pritiska prelikate le s paro. Naravna lastnost organskega bombaža je, da lahko po pranju postane nekoliko svetlejši.

Prevleko vzglavnika Poet, se da ločiti od vložka, zato jo lahko perete v pralnem stroju na nižjih obratih in na največ 40 °C. Vložek vzglavnika ni pralen. Priporočamo, da vložek vzglavnika za popolne rezultate vsak dan prezračite in nežno pretresete. S tem omogočite, da iz izdelka izhlapi telesna vlaga, pomagate ohranjati njegovo zračnost, svežino, mehkobo in toplotne karakteristike ter preprečujete vdor pršic.

Iz higijenskega vidika priporočamo menjavo odeje in vzglavnika na 3-4 leta.

Posteljnina je pralna, zato jo lahko peremo ročno ali v pralnem stroju. Barvno posteljnino lahko operemo na 40 ⁰C, posteljnino bele barve pa na 60 ⁰C. Če je posteljnina zmečkana, jo lahko prelikamo s paro.

Nadvložek Melody Organic negujete tako, da ga skrbno operete v stroju na 30 °C in nižjih obratih.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…